Skip to main content

Sikkerhed

“Få en digital løsning, hvor overvågning, adgangssikring og dataopsamling spiller maksimalt sammen – og hvor vi tager alt slæbet”

Videoovervågning

Vi tilbyder markedets bedste løsninger af overvågningskameraer kombineret med Milestones suveræne software.

Denne kombination giver os muligheden for at imødekomme alle kundespecifikke ønsker til et driftssikkert overvågningsmiljø, som vi designer, etablerer, drifter og servicerer i samarbejde med vores kunder.

Adgangssikring

Vores enheder til adgangssikring er fra Unitek og er dansk udviklet software. Disse kan integreres og tilpasses til alle løsninger.

Vi har stor erfaring med perimeterbeskyttelse gennem hegn-, port- og indgangsløsninger. Desuden har vi gennem det seneste år arbejdet med intelligente løsning baseret på biometriske data. Disse “next gen”-løsninger er ofte trådløse.

Databeskyttelse

Data er viden og viden er magt. Det lyder hårdt, men er samtidig en sandhed, som de fleste desværre først finder ud, når det er for sent.

Vi ved meget om dette emne og har erfaring med at genskabe it-miljøer, hvor skaden var sket og uvedkommende havde fået adgang.

Morten B. Busch er sikkerhedsgodkendt på højt niveau og er altid klar til at dele sin viden indenfor dette forretningskritiske område. 


Vi er her for at hjælpe

Tøv ikke med at kontakte os. Vi er der for dig og din virksomhed. Og alle gode løsninger starter ofte med en kop kaffe.

© 2020 MBB GROUP - Websitet bliver vist til dig på en krypteret SSL forbindelse

Whistleblower

MBB GROUP

Ring mig op

Har du nogen spørgsmål om MBB GROUP produkter eller ydelser?


© 2020 MBB GROUP - Delivered on an encrypted SSL connection

Website by Hype Media