Samarbejde

 “Vi er der, når du har brug for os”

Hjælp til dagligdagen

Vi arbejder gerne som en insourcet samarbejdspartner.

Vi kan være hos jer i kortere eller længere tid, hvor vi bidrager til driften i samspil med den øvrige organisation, men vi kan også tage stafetten og lede et projekt.

Har du udfordringer med at finde din næste it-medarbejder, så hør mere om vores erfaring med rekruttering. Her hjælper vi også.

Dual sourcing

Vi ønsker alene at bidrage med de rigtige ting hos jer.

I løbet af de seneste år har verden flere gange oplevet, at globale udfordringer er blevet lokale udfordringer. Ting var ikke længere som de plejede at være og den normale leverandør måske væk.

Dual sourcing handler om at sikre sin virksomhed ved at have en leverandør nr. 1 (primær) og leverandør nr. 2 (sekundær).

Workshop

Vores koncept til den færdige løsning starter ofte med en workshop, hvor vi sætter dig og din business i centrum. Vi sætter projektøren på de udfordringer, der er starten på jeres nye muligheder.

En plan for digitalisering kan være at finde fejl og uhensigtsmæssigheder for virksomhedens drift og understøttelse. Herefter handler det så om at sætte strøm og netværk til dem.

Advisory board

Med et stærkt ønske om at udvikle sin forretning, er det blevet meget oppe i tiden at ansætte et advisory board bestående af nøje udvalgte og kompetente erhvervsfolk.

Hos MBB deltager vi gerne i advisory boards, ligesom vi også har erfaring med at sammensætte disse ud fra dine ønsker og måske med bidrag fra vores netværk af ressource personer.

Vi er her for at hjælpe

Tøv ikke med at kontakte os. Vi er der for dig og din virksomhed. Og alle gode løsninger starter ofte med en kop kaffe.

© 2020 MBB GROUP - Websitet bliver vist til dig på en krypteret SSL forbindelse

MBB GROUP

Ring mig op

Har du nogen spørgsmål om MBB GROUP produkter eller ydelser?


© 2020 MBB GROUP - Delivered on an encrypted SSL connection

Website by Hype Media