Skip to main content

Rådgivning

 ”Hør hvad vi kan bidrage med – og kom så ud af andres fodspor”

 

Microsoft365

Vores ambition er at hjælpe dig med den rigtig løsning, som understøtter din forretning – UD FRA DINE ØNSKER! 

Fornuften er at vælge hvad man skal bruge nu-og-her. Ikke at stresse sin selv og sine medarbejdere med “spændende fornyelser og hokus pokus”.

Det er her vores mission om forstå, udfordre og understøtte din virksomhed er en afgørende fordel.

Netværket

I dag er netværket selve rygraden i de fleste virksomheder. Står netværket stille, går produktionen i stå og penge tabes.

Med erfaring fra mange virksomheder (fra 1 til +1000 medarbejdere), så kender vi alt til vigtigheden af at have et optimalt netværk, herunder de krav der stilles til service heraf.

Optimering af stabiliteten i dit netværk er et af vores kerneområder. Dette skyldes vores indsigt og forståelse for teknologierne.

Servere

Er det rigtige valg fortsat at servicere og vedligeholde sin aktuelle serverløsning eller er det bedre at få sparring til design og implementering af en ny løsning, hvad end om det er Cloud eller On-premise, eller måske hybrid?

Uanset dit ønske og behov, så kan vores konsulenter med deres mangeårige erfaring guide dig til det rigtige valg. Vi tilbyder SLA-aftale på vores løsninger, således du kender dine driftsudgifter og ikke løber ind i ekstra omkostninger.

Sikkerhed og god it-adfærd

Sikkerhed omkring it skal anskues fra to vinkler. De eksterne angreb og de interne fejl og misforståelser, der ender med at blive fatale og koster mange penge.

Hos MBB GROUP har vi stor erfaring med at være både arkitekter samt drifte vores kunders sikkerheds løsninger. Vi designer kun det I har behov for og efterfølgende sørger vi for, at medarbejderne bruger værktøjerne rigtigt.

Vi er her for at hjælpe

Tøv ikke med at kontakte os. Vi er der for dig og din virksomhed. Og alle gode løsninger starter ofte med en kop kaffe.

© 2020 MBB GROUP - Websitet bliver vist til dig på en krypteret SSL forbindelse

Whistleblower

MBB GROUP

Ring mig op

Har du nogen spørgsmål om MBB GROUP produkter eller ydelser?


© 2020 MBB GROUP - Delivered on an encrypted SSL connection

Website by Hype Media