Historien om Morten B. Busch

MBB GROUP er grundlagt i 1990, hvor virksomhedens ejer og direktør, Morten B. Busch, blev født. Allerede som barn var det naturlig for Morten at arbejde med udfordringer og finde løsninger.

Han er uddannet datamatiker ved AAU i Esbjerg i 2012. Nogle år som ansat var nok for Morten, herefter blev ønsket om en tilværelse som selvstændig for stort.

I 2017 så MBB Consult Aps dagens lys.

Det bedste fra mange verdener

Vores opskrift på at skabe succes hos dig (og os selv) er at have det rigtige hold af medarbejdere, samarbejdspartnere og ressource personer til alle de opgaver, vi ønsker at bidrage til.

Derfor kigger vi bredt efter de rigtige kollegaer til vort team, ligesom vi bruger vores egen personlighedstest i vores medarbejderudvælgelse.

For os er det altafgørende at få specialister til at spille sammen.

Klassens duks

Digitalisering er ikke ”alle mands viden” og samtidig er det heller ikke billigt at få sin virksomhed sikret og understøttet.

Netop derfor vil vi altid forsøge at være klassens duks. For os handler det altid om kvalitet, ordentlighed, tid til forklaring og til at skabe varige løsninger hos jer.

Viden er nøglen til succes

Vi er et medarbejderdrevet rådgivningshus, hvor dit behov og vores viden bliver nøglen til succes for din virksomhed.

Vi taler “tydeligt dansk”, arbejder proaktivt og bliver altid ved til tingene er løst på den rigtige måde. For os er værdiskabelse ikke et ord – det er en livsstil!

Vi er her for at hjælpe

Tøv ikke med at kontakte os. Vi er der for dig og din virksomhed. Og alle gode løsninger starter ofte med en kop kaffe.

© 2020 MBB GROUP - Websitet bliver vist til dig på en krypteret SSL forbindelse

MBB GROUP

Ring mig op

Har du nogen spørgsmål om MBB GROUP produkter eller ydelser?


© 2020 MBB GROUP - Delivered on an encrypted SSL connection

Website by Hype Media