Skip to main content

About us

MBB was launched in 1990. At that time, the company’s founder and owner, Morten B. Busch, was born. He is a computer scientist from AAU in Esbjerg.

Microsoft365

Vi har alene den ambition at hjælpe dig til den rigtige løsning for maksimal understøttelse af din forretning. Fornuften er at vælge hvad man skal bruge her-og-nu – ikke at stresse sin organisation med fornyelser og hokus pokus. Det er her vores ide om at forstå, at udfordre og at understøtte din forretning er en afgørende forskel i forhold til andre leverandører.

Netværk

I dag er netværket rygraden i de fleste virksomheder. Står netværket stille, går produktionen i stå.

Med erfaring fra mange virksomheder (fra 1 til +400 medarbejdere), så kender vi alt til vigtigheden af at have et optimalt netværk, herunder de krav der stilles til service heraf.

Server

Er det rigtige valg fortsat at servicere (til dyre penge) sin aktuelle serverløsning eller er det bedre at få sparring til design/implementering af en ny løsning (ofte billigere)?

Uanset dit ønske og behov, så kan vores konsulenter med deres mangeårige erfaring guide dig til det rigtige valg.

Sikkerhed og “god IT-adfærd”

Hos MBB Consult, kan vi tilbyde at være certificeret databeskyttelsesrådgiver for din virksomhed og er derfor klar til at hjælpe din virksomhed med at leve op til reguleringen af persondata. Vores personale er certificeret som databeskyttelsesrådgivere af Consulting/Kammeradvokaten

We’re here to help

Do not hesitate to contact us, we are here to assist your business move towards a more intelligent access control solution.

© 2020 MBB GROUP - Websitet bliver vist til dig på en krypteret SSL forbindelse

Whistleblower

MBB GROUP

Ring mig op

Har du nogen spørgsmål om MBB GROUP produkter eller ydelser?


© 2020 MBB GROUP - Delivered on an encrypted SSL connection

Website by Hype Media